Black Pepper Beef 🥩

wsxcfd

 

Marinování masa:

  • 400 g hovězího masa (např. roštěnec pupek, hovězí krk nebo rump steak)
  • 2 lžíce světlé sójové omáčky
  • 1 lžička škrobu (bramborový nebo kukuřičný)
  • Čerstvě mletý pepř
  • 2 stroužky česneku, jemně nasekané
  • 2 lžíce rostlinného oleje

 

Omáčka:

  • 1-2 lžičky černý pepř, drcený
  • 1 polévková lžíce světlé sójové omáčky
  • 1 polévková lžíce tmavé sójové omáčky
  • 1 polévková lžíce ústřicové omáčky
  • 1 lžička cukru
  • 50 ml vody nebo vývaru (pokud chcete více omáčky, přidejte více)
  • 1-2 polévkové lžíce škrobu rozmíchaného ve vodě

 

Zelenina:

  • 1-2 ks papriky nakrájené na kousky
  • 1 ks velká cibule nakrájená na hrubo
  • Jarní cibulka dle chuti

 

vgfd dfvcds

 

 

Postup:

  1. Maso nakrájejte na tenké plátky a smíchejte s uvedenou směsí. Nechte marinovat alespoň 15-30 minut.
  2. Na rozpáleném oleji na velké pánvi nebo woku krátce osmažte maso. Vyndejte a dejte stranou.
  3. Do stejné pánve přidejte trochu oleje a osmažte zeleninu.
  4. Trochu pánvi osušte a opražte hrubě namletý černý pepř.
  5. Vraťte zpět maso a zeleninu.
  6. Ztlumte plamen a postupně přidejte suroviny na omáčku.
  7. Vše dobře promíchejte a zahustěte škrobem rozmíchaným ve vodě.
  8. Podávejte s jasmínovou rýží nebo nudlemi.

Dobrou chuť.

 

Přesný video návod naleznete níže! 

 

Zakupte si jednoduše suroviny k přípravě, které používám i já!

Pokud nechcete ztrácet čas hledáním na internetu nebo cestováním sem a tam při hledání potřebných surovin! Můžete si koupit můj slanej box, kde naleznete vše, co používám i já! Odesílám ihned po přijetí objednávky! 😊

 

Banner box 

 
 
 
 

Zpět do obchodu