Segedín

34

Ingredience:

  • 600 g vepřového masa (plec nebo bok)
  • 3 cibule, nakrájené na drobno
  • 2 lžíce sádla nebo oleje
  • 2 lžíce hladké mouky
  • 2 lžíce sladké papriky
  • 1 lžička kmínu
  • 500 g kysaného zelí
  • Sůl a pepř podle chuti
  • 2 lžíce rajčatového protlaku nebo červeného zlata
  • 100ml smetana na vaření

 

dfgvcn

 

 

      Postup:

  1. Vepřové maso nakrájejte na menší kousky.

  2. V hrnci rozehřejte sádlo nebo olej. Přidejte nakrájenou cibuli a restujte dozlatova.

  3. Přidejte maso a osmažte z obou stran, dokud nezezlátne.

  4. Přidejte sladkou papriku, kmín a červené zlato. Promíchejte a smažte asi 2-3 minuty.

  5. Guláš provaříme dokud není maso úplně měkké

  6. Zahustit můžeme moukou rozmíchanou ve smetaně nebo jíškou. 
  7. Přidejte kysané zelí a vařte dalších 20 minut.

  8. Podávejte ideálně s knedlíkem nebo chlebem.

 

Přesný video návod naleznete níže! 

  

Zakupte si jednoduše suroviny k přípravě! 

 

Zakupte si jednoduše suroviny k přípravě, které používám i já!

Pokud nechcete ztrácet čas hledáním na internetu nebo cestováním sem a tam při hledání potřebných surovin! Můžete si koupit můj slanej box, kde naleznete vše, co používám i já! Odesílám ihned po přijetí objednávky! 😊

 

Banner box 

 

Zpět do obchodu